Veszprémi Triatlon Egylet

Először indultam a Keszthelyi Triatlonon – Nagy Ivett

Először indultam a Keszthelyi Triatlonon.
Junius legmelegebb napja volt, de ez nem tántorította vissza a majdnem 650 indulót. A Balcsi vize 26fokos,így nem volt megengedett a neoprén. Ez nekem kedvezett. Igaz kicsit a hullamoktol tartottam, de végül nem sok vizet nyeltem. Az első sorból indulva próbáltam lábvizet keresni, kisebb kevesebb sikerrel. Majd 33perc után Lisa Hütthalerel jöttem ki a vízből.
A bicópalyat nem sikerült előző nap bejárnom, de nagyon tetszett a Pálya. Elég gyors pálya, lehet menni rendesen és az aszfalt is szuper. Sajnos a második körre elromlott a váltóm, így csak kis- és a nagytárcsa maradt, szerencsére olyan nagy emelkedő nem volt, amit kiállva nem tudtam volna még tenni, de azért nem volt jó érzés 50es pedálfordulattal felfelé. Többen kérdezték:,, Kemény vagy, de miért nem váltassz? ”
Sajnos így a 3.helyről visszacsúsztam az 5.helyre. 🙄😔
Nem baj, ez van,de legalább nem defektet kaptam, így legalább be tudtam jönni 2:40re.
Futásnál igyekeztem szedni a lábaim, csak frissítő állomásról állomásra koncentráltam. Sok VTE mezt láttam, de sajnos nem sok mindenkit ismertem. Viszont nagyon szépen köszönöm Jencinek és a többieknek a biztatást.A futó idő nem lett valami fényes, de ilyen melegbe és egy kis szinte benne, elfogadható. 😀
5:01el értem célba, amivel végül az 5.lettem.
Jó érzés volt itthon versenyezni és magyar hangokat hallani. Remélem jövőre ismét találkozunk,addig is hajrá VTE.