Veszprémi Triatlon Egylet

Motivációs gyakorlatok 1. rész

Motivációs gyakorlatok 1. rész.
Almádi kupa terep futó verseny 11 km.
VTE résztvevők
Veronika Varga
Martin Rezeli
Rezeli Robi.
Gáspár Ferenc
és jómagam.
A Terepfutó versenyek nem tartoznak különösképpen a kedvenceim közé. Pláne azok nem, amiket a Viktor barátunk szervez, vagy rendez, vagy mit tudom én mit csinál velük.
Ettől függetlenül ezt most mégis bevállaltam és egyáltalán nem bántam meg.
Egész sokan gondolták ugyanezt a programot erre a vasárnapra, így Kevésbé rettegtem attól, hogy eltévedek Viktor kitűnő szalagozása és pálya kijelölése miatt. Itt rögtön hozzátenném, hogy Martin barátunknak mégis sikerült, de ezeken a versenyeken Így jár az, aki elől szalad.
A pálya nem volt nehéz és az első 3, 4 km-t leszámítva egész tempósan lehetett rajta haladni. A talaj is a könnyebbik arcát mutatta, se lefagyva, se felázva nem volt. Persze ettől még pont azon a határon lebegtem, hogy majd összehánytam magam mire elértem az útvonal legmagasabb pontját.
Szóval aki akart, az el tudott rajta fáradni és én akartam. A végén már lefelé is rohadtul kellett koncentrálni, hogy ne essék pofára a rogyadozó térdeim miatt, de végül esés, sérülés és különösebb gond nélkül célba értem.
Idei első verseny kipipálva. A korcsoport 2. helyére értem oda, aminek baromira örülök! Egy “nyamvadék” macskaevő olasz fazon vert csak meg, de ő mondjuk konkrétan agyon. Bitang kqrva gyorsan futott.
Minek jött ez ide… engem megalázni… pfff…
na sebaj! Legalább nemzetközi ezüst érmet szereztem.
Egyébként mindenkinek ajánlom a terepfutást! Nagyon jó móka, csak jó versenyt kell választani. Olyat, ahol normálisan ki van jelölve a pálya. 
A többiek is jól nyomták! Feri 3. lett! Vera, Robi gyorsak voltak, Martin meg jól rátett egy 10-est, mert arra vágyott.
Folytatás következik.
Hajrá VTE!