Veszprémi Triatlon Egylet

NAGYATÁD OTT LESZEK!!! – Rezeli Martin

A sportolást 5. osztályos koromban kezdtem az MKB színeiben egészen 8.-as koromig.

Ekkor el kellett gondolkoznom, hogy a kézilabdát tudom-e magasabb szinten csinálni az iskola mellett vagy egy másik sportágat választok.

Döntésemet megkönnyítette az iskolába érkező testnevelő tanár „JENCI BÁ”.Aki magával vitt Nagyatádra egy duatlon versenyre és ezzel felkeltette a sportág iránti érdeklődésemet.

 

Aztán jött Ajka, Dejtár,Balatonboglár,Káptalantóti stb.2016-os Púderman-re kaptam egy meghívást ,amivel éltem és itt belekóstolhattam a triatlon alapjaiba.

Rájöttem, hogy komolyabban akarok foglakozni a triatlonnal ezért rendszeresen eljártam úszni és Laci bácsihoz atletizálni, valamint a jó hangulatban letekert délutáni kilométerek és a bíztató buzdítások („Széttépjük őket, mint Foxi a lábtörlőt”J) vittek előre.

Mindezeken felül megkaptam és megkapom a szülői támogatást és hátteret.2017 januárjában hivatalosan is VTE tag lettem!

2017.06.11.-én életem első triatlon versenyén vettem részt Keszthelyen.

Sprint távon az időeredményem 1:22:43 lett.

Az úszás nagyon jól eset viszont a futással voltak nehézségeim. Örültem, hogy apukám is rajthoz állt velem.

Pár héttel később Kaposváron 2 perccel már jobbat teljesítettem, és itt a családból hárman álltunk rajthoz Rolival kiegészülve.(A család megfertőződött?)

Mindezek után következett Fadd-Dombori.

Sikerült ismét javítanom az időmön 1:12:19-re. Végre most a futást is tudtam élvezni.

Legfőbb célom a jövőre nézve a Nagyatádi Ironmann táv teljesítése és egy nagy álmom válna valóra, ha a VTE expresszel tudnám véghez vinni. Köszönöm Jencinek hogy megmutatta és elindított az úton és mindazoknak, akik bátorító szavaikkal segítettek!

Hajrá VTE!