Veszprémi Triatlon Egylet

VTE bankett

Érzelemdús díjkiosztó, finom vacsora, fergeteges buli jellemezte a múlt pénteki évzáró/évnyitó bulinkat. 16 órakor az egyre bővülő utánpótlással kezdtük a sort, ahol a „törpapák” mellett, az ifjú lányok és fiúk vehették át a jól megérdemelt díjakat. Nem titkolt célunk, hogy 2019-ben letegyük a névjegyünket a fiatalabb korosztályokban is. Brassay Réka vezetésével most még apró, de annál lelkesebb csapat van kialakulóban. Este 7 órakor az idősebbek következtek.  A VTE bázisául szolgáló Horváth-kert étterem csordultig megtelt a csapattársakkal, akik igazán kitettek magukért 2018-ban ..is. A kicsik és nagyok az előkelő 3. helyre repítették csapatunkat az egyesületi rangsorban. Több, mint 70 kupát osztottunk ki a bandának. Ám a legjobbak között is voltak még kiemelkedőbben teljesítők, akiket az év legjobbjainak választottunk.

Veterán nő kategóriában: Fügi Andrea

Veterán férfi kategóriában: Bődi Sándor

Szenior Nő kategóriában: Lakatos Susann

Szenior férfi kategóriában: Babos Csaba és Hamerli Péter

Felnőtt nő kategóriában: Nagy Ivett

Felnőtt férfi kategóriában: Rónaszéki Balázs 3x Hawaii finisher, aki 2018-ban egyéni csúccsal ért célba a triatlon mekkájának számító Konán.

Az egyik legnagyobb elismerés, ha nem a legnagyobb az Ironpityu Életműdíj, amit Nagy „vas” István emlékére alapítottunk, idén Varga Elemérhez került. Az IL Capitano névre hallgató tapasztalt titán, a vasárnapi bringázások vezére, a csapat egyik szponzora, csapattárs, segítő, szurkoló egy személyben, aki idén Nagyatádon debütál. A buli hangulatáról Dj TRek Béla gondoskodott, aki nemcsak a bringával bánik jól, a lemezeket is jól pörgeti. A hajnalig tartó fieszta után fáradtan, de elégedetten tértünk nyugovóra, hogy reggel már az usziban lapátoljuk a vizet.

Nincs megállás, 2019-ben is megállíthatatlanul robogunk tovább.

Fantasztikus érzés ehhez a csapathoz tartozni. Hogy miért? Mert ez több, mint egy csapat.

 

EZ a VTE!